Eerste Galaxy A5 uit 2015 krijgt update met recente(re) security patch

Vanaf nu is de Galaxy A5 (2017) weliswaar te koop in Nederland, maar dat wil niet zeggen dat de originele Galaxy A5 – die uit 2015 – wordt vergeten. Dat wordt krijgt een update met een nieuwe security patch (maar geen heel erg nieuwe).

galaxy-a5-2015-update Eerste Galaxy A5 uit 2015 krijgt update met recente(re) security patch

Voor de ‘O.G.’ Galaxy A5 – destijds Samsung’s eerste geheel metalen Galaxy – wordt een update uitgerold met firmwareversie XXS1CPK6. Deze laat het Android besturingssysteem bij versie 6.0.1, maar brengt de security patches tot en met die van november j.l. naar het toestel.

Het was even geleden dat een update op de Galaxy A5 arriveerde – dat was namelijk de update naar Android Marshmallow, net na de zomer. De branded A5 van T-Mobile kreeg deze update enige weken terug al, trouwens.

galaxy-a5-2015-security-patch Eerste Galaxy A5 uit 2015 krijgt update met recente(re) security patch

Heb jij de update al op jouw Galaxy A5 geïnstalleerd? Ben je, op de security patch na, nog andere veranderingen tegengekomen?

Beste Galaxy A5 deals per provider

Reacties

Praat mee