Screenprotectors geven aardige indruk design Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus

Op een opgedoken foto zijn twee screenprotectors te zien voor de aankomende Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. Ze geven een aardig beeld van het design van de toestellen.

galaxy-s8-plus-screenprotector-768x1024 Screenprotectors geven aardige indruk design Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus

De Poolse twitteraar DforDesign  slingerde een tweetal foto’s de wereld in waarop screenprotectors te zien zijn voor zowel de Galaxy S8 als de grotere Galaxy S8 Plus. Geruchten dat hij de daadwerkelijke frontpanelen van de toestellen laat zien heeft hij inmiddels de kop ingedrukt.

Dat neemt niet weg dat de screenprotectors wel degelijk een erg goed beeld geven van hoe de voorkant van beide Galaxy S8 modellen eruit gaat zien, inclusief een fiks aantal sensoren en andere elementen waarvoor de uitsparingen in de bovenrand opvallen. En zoals verwacht schittert de Home knop door afwezigheid.

galaxy-s8-plus-screenprotector-2-768x1024 Screenprotectors geven aardige indruk design Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus

Overigens lijkt ons ook duidelijk, dat de Galaxy S8 Plus ondanks de enorm hoge screen-to-body ratio toch een flink grote telefoon zal zijn, met zijn 6,2 inch schermdiagonaal. Of de twitteraar in kwestie heeft echt kleine handen, dat kan natuurlijk ook nog.

Volgens de laatste geruchten zal Samsung beide Galaxy S8 modellen eind maart officieel lanceren, om een paar weken later – tweede helft april – daadwerkelijk te beginnen met de verkoop. Wie een mailtje van ons wil krijgen zodra de toestellen in Nederland arriveren, kan zich het beste gewoon inschrijven voor onze notificatieservice:

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

  1. Max zegt

    De screenpotrector beoordelend ziet het er naar uit dat er een irisscanner gaat komen, wellicht dat Samsung helemaal van de vingerafdruk scanner af gaat stappen.

Praat mee