Samsung’s eigen website bevestigt komst Bixby, Pay Mini

Wilde geruchten over aankomende Galaxy S8 features is één ding, bevestiging van het bestaan daarvan op Samsung’s eigen website is iets anders. En zo zien we de komst van Bixby en Pay Mini dus definitief bevestigd.

samsung-pay-shopping-mini-bixby-screenshot-1024x690 Samsung's eigen website bevestigt komst Bixby, Pay Mini

Een pagina op Samsung’s eigen website – ‘Samsung Pay Beta’ – laat duidelijk zien wat ons in de toekomst op betaalgebied te wachten staat. Niet alleen duikt de langverwachte Pay Mini feature op, maar ook de betaaloptie van Bixby – de digitale assistent die op de Galaxy S8 zijn/haar debuut zal beleven – wordt bevestigd.

Onlangs al kwamen te weten dat de AI assistent Bixby geïntegreerd zal worden met veel bestaande applicaties van de Zuid-Koreanen, waaronder dus Samsung Pay. Betale met Bixby zal slechts één van de mogelijkheden van de assistent zijn, mits je in een land woont waar dit ondersteund zal worden.

Ook over de komst van Pay Mini – een uitgeklede versie van Samsung Pay – doen al geruime tijd geruchten de ronde. Een lancering op de Galaxy S8 wordt door de vermelding op de bovengenoemde pagina natuurlijk niet bevestigd, maar lijkt nu ook niet geheel onwaarscnhijnlijk.

Van de Galaxy S8 en de grotere Galaxy S8 Plus wordt verwacht dat deze medio april hun opwachting zullen maken, voorafgegaan door een onthulling in de weken daarvoor.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee