Samsung functieomschriiving op LinkedIn bevestigt nogmaals komst AI virtual assistant voor de Galaxy S8

Als er bij menig Samsung fanaat nog enige twijfel heerst of de Galaxy S8 een gloednieuwe AI krijgt ingebouwd zal krijgen dan mogen we nu toch wel met zekerheid zeggen dat dit wel het het geval zal zijn!

Via Sammobile hebben we de functieomschrijving weten te vinden van een verder niet-te-identificeren Samsung medewerker die betrokken is bij besluitvorming en uitvoering omtrent “Samsung’s upcoming AI (Artifical Intelligence) assistant on Galaxy S8”.

bixy-job Samsung functieomschriiving op LinkedIn bevestigt nogmaals komst AI virtual assistant voor de Galaxy S8

De afgelopen maanden zijn er al tal van geruchten opgedoken over Samsung en bijvoorbeeld de overname van Viv Labs (virtual assistant platform) de verschillende features die de AI assistant (voorlopig omgedoopt tot Bixby) anders moet maken dan bijvoorbeeld Siri van Apple en Cortana van Microsoft.

Daarnaast lieten de Koreanen tevens in het financiële overzicht van 2017 Q4 weten dat ze zich niet uit het veld laten slaan door zowel de concurrentie of fiasco’s zoals de Note 7, maar juist de smartphone markt nog verder willen veroveren door middel van nieuwe AI-gestuurde applicaties en services.

Tja, gezien alle geruchten weten we nu eigenlijk wel zeker dat 2017 het jaar van de AI gaat worden, maar de sappige details over hoe Bixby nou precies nieuwe gebruikers van Galaxy S8 op weg gaat helpen laten helaas nog even op zich wachten.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee