‘Samsung toont Galaxy S8 mogelijk al op MWC’

Ondanks recente berichten dat Samsung de aankomende Galaxy S8 pas in april wil lanceren, zou een handvol toestellen mogelijk al getoond worden tijdens het Mobile World Congress in februari.

galaxy-s8-concept-3-1024x573 'Samsung toont Galaxy S8 mogelijk al op MWC'

Bronnen in Samsung’s thuisland beweren dat de Galaxy S8, ondanks een grootschalige release in april, in een beperkte oplage mogelijk al tijdens het Mobile World Congress getoond kan worden. Deze vindt plaats van 27 februari tot en met 2 maart, in Barcelona. Dit zou dan verder geen invloed hebben op wanneer het toestel wereldwijd verkrijgbaar wordt.

Of dit klopt, valt moeilijk te voorspellen. Duidelijk is, dat Samsung ambitieuze doelen heeft voor de Galaxy S8. Maarliefst 60 miljoen exemplaren schijnen er in de planning te staan. Ter vergelijking: van de Galaxy S7 en S7 Edge gingen er tot nu toe net geen 50 miljoen over de toonbank.

Samsung verwacht met de S8, en met name de grotere variant – eventueel Galaxy S8 Plus genaamd – een hoop consumenten aan te spreken die eigenlijk van plan waren de gecancelde Galaxy Note 7 te kopen – voor zover deze niet af willen wachten tot er later dit jaar een Galaxy Note 8 uit gaat komen, uiteraard.

Wil jij een berichtje van ons ontvangen zodra de Galaxy S8 in Nederland arriveert? Schrijf je dan nu alvast in voor onze emailnotificatie:

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee