Samsung test nu ook Android 7.0 Nougat op de Galaxy S6 Edge Plus

Na zijn kleinere broertjes hebben nu dan ook de Galaxy S6 Edge Plus betrapt bij zijn testrondjes met Android 7.0 Nougat.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-android-marshmallow-preview-1 Samsung test nu ook Android 7.0 Nougat op de Galaxy S6 Edge Plus

De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zagen we een tijdje terug al opduiken in de database van benchmark GFXBench. De grotere S6 Edge Plus deed toen nog niet mee, al bevestigde Samsung zelf vorige week al wel dát dit toestel ook een update naar Android Nougat gaat krijgen.

Het ‘bewijs’ voor dit laatste hebben we nu dan ook aan de haak geslagen: ook de S6 Edge Plus verschijnt bij GFXBench inclusief Android 7.0 ‘Android Samsung Edition’.

galaxy-s6-edge-plus-android-7-nougat-update-test-gfx Samsung test nu ook Android 7.0 Nougat op de Galaxy S6 Edge Plus

Toch verwachten we dat de S6 Edge Plus de sprong naar Nougat pas ná de kleinere S6 en S6 Edge gaat maken. Van deze laatste twee toestellen zijn er meer in omloop, én met de recente Wi-Fi certificatie zijn ze simpelweg verder opweg naar release van de update.

Dat laatste neemt niet weg dat iedereen met een Galaxy S6 Edge Plus nu in ieder geval wéét dat Samsung ook voor hun toestel aan de update knutselt.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee