Samsung maakt resultaten van onderzoek naar Galaxy Note 7 accu’s later deze maand publiekelijk bekend

Dat 2016 ook voor Samsung een ‘chaotisch’ jaar was mag duidelijk zijn kijkend naar alle problemen omtrent de Galaxy Note 7.

De Koreanen hebben sinds het stopzetten van de productie van het toestel een groot onderzoek gestart om uit te zoeken waar het precies mis ging bij de productie / assemblage van de Galaxy Note 7 en volgens het laatste nieuws uit Zuid Korea worden de resultaten van dit onderzoek later deze maand publiekelijk bekend gemaakt, aldus Android Central.

Volgens een woordvoerder van Samsung Electronics is het onderzoek ondertussen afgerond en zijn alle betrokken afdelingen van het bedrijf nu druk bezig zijn om de resultaten samen te brengen en later met het grote publiek te delen.

Een tijdje terug liet een andere woordvoerder van Samsung al weten dat het bedrijf de resultaten van het onderzoek hoogstwaarschijnlijk publiekelijk bekend wilde maken om zo eerlijk mogelijk naar buiten te treden met hoe het bedrijf omgaat met dit soort ‘fiasco’s’

Wat nou precies de kern van het probleem was omtrent de ontploffende accu’s krijgen we dus met een beetje geluk tegen het einde van januari te horen.

(bron)

Praat mee