In Samsung’s wearable pijpleiding: de Gear Fit Pro

Voor wie de Gear Fit 2 een te amateuristische fitnesstracker vindt, komt Samsung met de Gear Fit Pro. Dat, althans, suggereert een merknaamregistratie.

samsung-gear-fit-pro-tm-eu-1024x95 In Samsung's wearable pijpleiding: de Gear Fit Pro

Bij de Europese instantie voor intellectueel eigendom – de EUIPO – heeft Samsung een aanvraag ingediend voor registratie (PDF) van de merknaam Gear Fit Pro. Soms moeten we raden naar wat een nieuwe naam te betekenen heeft – en soms niet, zoals nu.

Samsung’s Gear Fit is de bekende fitnesstracker, waarvan inmiddels ook de tweede generatie Gear Fit 2 te kooop is. En nu lijkt Samsung dus een uitgebreide variant van deze slimme armband op de markt te willen brengen.

Wat er dan precies zo uitgebreid zal zijn aan de Gear Fit Pro is op dit moment nog niet te zeggen. Mogelijk dat Samsung het apparaatje eind februari zal onthullen tijdens het Mobile World Congress – bijvoorbeeld samen met de Galaxy Tab S3 – al sluiten we niet helemaal uit dat hij zijn opwachting zal maken samen met de Galaxy S8. De tijd zal leren hoe de vork in deze steel zit.

Galaxy deal tips

Praat mee