Gear S iOS applicatie eindelijk te downloaden in de App Store

Tja beter laat dan nooit zullen we maar zeggen :^)

Tegen het einde van 2015 liet Samsung weten dat er ‘ergens in het begin van 2016’ een iOS applicatie beschikbaar zou worden gemaakt voor alle Gear S smartwatches zodat deze ook zouden werken met een iPhone.

Ondertussen zijn we een klein jaartje verder en heeft de iOS applicatie dus pas in 2017 het daglicht mogen zien van Samsung.

Afgelopen jaar werd wel een beta applicatie uitgebracht voor een select groepje gebruikers maar vanaf dit weekend is de officiële iOS app dus eindelijk te downloaden in de App Store van Apple.

De applicatie moet ervoor zorgen dat de Gear S3, Gear S2 en Gear Fit 2 kunnen worden verbonden met alle iPhone’s vanaf de iPhone 5 die minimaal draaien op iOS 9.0 (of later natuurlijk).

Voor alle Gear S3 (2) eigenaren die een iPhone gebruiken en de app dus waarschijnlijk gaan downloaden, geef even een gil in de comments hieronder.

We zijn erg benieuwd naar hoe Samsung de connectie tussen haar Tizen-based smartwatches en het Apple ecosysteem heeft weten te overbruggen en of het allemaal een beetje soepel loopt!

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Karin zegt

    Sinds van de week heeft mijn gear geen verbinding meer met mijn andere Android telefoons buiten Samsung dit is echt mega frustrerend is er een update geweest ?

Praat mee