Galaxy Tab S3 krijgt Wi-Fi certificatie, lancering nadert

Samsung’s volgende tabletgeneratie, de Galaxy Tab S3, blijkt aardig op weg naar release te zijn, getuige de Wi-Fi certificatie die het 9,7 inch model met 4G verbinding kreeg.

galaxy-tab-s3-wifi-cert-1024x582 Galaxy Tab S3 krijgt Wi-Fi certificatie, lancering nadert

We weten al even dat Samsung aan de Galaxy Tab S3 werkt – een tijdje geleden bleek al dat de Zuid-Koreanen een variant ervan aan het testen zijn. Echter, op de Consumer Electronics Show, momenteel aan de gang in Las Vegas, is er nog geen spoor van de nieuwe tablets te herkennen.

Toch zitten geruchten over een lancering dit kwartaal er niet naast: tenminste het 9,7 inch model met 4G verbinding – de SM-T825 – heeft zojuist het certificatieproces bij de Wi-Fi Alliance afgerond. Uit de documentatie (PDF) worden we, op de modelcode na, niet zoveel wijzer. Zo wordt niet vermeld op welke Android versie de nieuwe tablet draait.

Met de certificatie neemt de nieuwe tablet in ieder geval een belangrijke stap richting lancering en release.

Galaxy deal tips

Praat mee