Galaxy Tab S2 krijgt nieuwe Wi-Fi certificatie, klaar voor Nougat update

Nu de Galaxy Tab S3 vermoedelijk niet lang meer op zich laat wachten, komt ook de Nougat update voor de Galaxy Tab S2 dichterbij, getuige de vernieuwde Wi-Fi certificering.

galaxy-tab-s2-nougat-wifi-cert-1024x593 Galaxy Tab S2 krijgt nieuwe Wi-Fi certificatie, klaar voor Nougat update

Een tijdje terug bleek al dat Samsung inderdaad de Galaxy Tab S2 aan het testen was met Android 7.0 Nougat aan boord. Nu zien we dat alle modellen uit 2015 – de SM-T810, 815 en 817 – op visite waren bij de Wi-Fi Alliance, en daar mét Android 7.0 opnieuw gecertificeerd zijn (zie o.a. PDF).

Vorig week dook ook de Galaxy S6 met Android Nougat daar al op, en we herhalen nu wat we toen ook al zeiden: met de certificatie is ook de Tab S2 een stapje dichterbij de update naar Android 7.0. Hoe dichtbij zal nog moeten blijken.

Samsung bevestigde onlangs zelf dat de tablet de update in de eerste helft van dit jaar zal krijgen.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. rudy zegt

  ik ben blij ook de 8 inch aan bod zal komen. want voor via een andere weg de nougat erop te installeren is het nog veel te vroeg. heb nog 2 jaar garantie op mijn tab s2 tablets

 2. Berg zegt

  Ik heb de Samsung Galaxy Tab S2 2016(modelnummer SM-T713)
  Ik neem aan dat dit toestel wat een jaar jonger is dan de Tab S2 uit 2015 ook de update gaat krijgen?

 3. Astrid zegt

  Sinds een uur doet mijn samsung tab s2 9.7 SM -T819 haast niets meer en wat ie doet is traag. Gaat ook steeds naar het startscherm.
  Ik zag bij de softwaregegevens dat ik blijkbaar (nu) android-versie 7.0 erop heb zitten .Kan dit met mijn klachten te maken hebben?

  Astrid

Praat mee