Nederlandse Galaxy Note 4 krijgt update met januari security patch (update: unbranded, én Edge)

Voor de Galaxy Note 4 begint nu de update met de januari security patch. Vodafone’s branded toestelversie bijt de spits af. Update 1-2: vanaf nu is dezelfde update beschikbaar voor de unbranded versie van de Note 4 (dank, Henk!). Update 2-2: januari patch voor de Galaxy Note Edge? Jawel, check!

galaxy-note-4-januari-patch-update-nederland Nederlandse Galaxy Note 4 krijgt update met januari security patch (update: unbranded, én Edge)

De Galaxy Note 4 wordt door Samsung uitermate goed bij de tijd gehouden met maandelijks security patches – en januari 2017 brengt daar geen verandering in. Voor de unbranded en voor de Vodafone branded Note 4 staat vanaf nu een update klaar naar firmwareversie XXS1DQA1 – dezelfde versie die ook op de Note Edge uitgerold wordt.

Deze update brengt dus, naast de gebruikelijke optimalisaties, de security patch van de maand januari naar het toestel. Deze bevat 67 fixes die door Google zelf voor het Android systeem zijn uitgebracht, en nog 28 fixes die Samsung daar voor haar eigen software aan toevoegde.

Krijg je geen melding van een downloadbare update dan kun je dit handmatig checken via Instellingen, Toestel-info, en Updates handmatig downloaden. Voor de toestelvariant van T-Mobile verwachten we dezelfde update op korte termijn, evenals voor de Note Edge.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Joop mol zegt

    Geeft na de update alleen maar problemen en Samsung geeft niet thuis al ze hulp moeten bieden en geven de schuld aan het scherm waar een barst in zit….zolang mij touch gedeelte het doet kan je dat niet de schuld ervan geven Samsung

Praat mee