Galaxy A3 uit 2015 krijgt ook december security patch

Op dit moment rolt een update door Europa en Nederland voor de Galaxy A3 uit 2015. Aan boord: de security patch van december.

samsung-galaxy-a3 Galaxy A3 uit 2015 krijgt ook december security patch

De eerste generatie Galaxy A3, destijde gelanceerd met Android 4.4 KitKat, draait inmiddels alweer enige maanden op Android 6.0.1 Marshmallow. En nu brengt Samsung ook de beveiliging weer bij de tijd, met de security patch van de maand december.

Het toestel krijgt firmwareversie XXS1CPL1, en een blik op het Software-info scherm bevestigt de aanwezigheid van de nieuwe patch – onder het kopje Niv. Android-beveiligingspatch. Daarmee is de Galaxy A3 uit 2015 zijn grotere broers van dezelfde generatie voor.

Ben je naast de security patch nog andere veranderingen tegengekomen na deze update? Laat het ons hieronder weten!

Beste Galaxy A3 deals per provider

Reacties

  • Michel zegt

   Als ik dat wist…. 😛 Wat ik wel denk (maar niet weet) is dat Samsung probeert de Nougat update snel naar de S6 te brengen, ten koste van de patches. De S6 Edge+, die de Nougat update waarschijnlijk pas later krijgt, kreeg wel recent nog de december patch, evenals andere toestellen die straks geen update naar Nougat krijgen. Maar, dat is een gokje.

   • Vincent zegt

    Ik heb zelf de s6 edge en de s7 edge maar voor de s6 edge nog steeds geen update laatste is van oktober en voot de s7 edge wel de update van december

    Ik zit met smart tewachten op alle updates voor de s6 edge en s7 edge

    Ik hoop dat ik voor bijde telefoons straks alle updates snel heb

Praat mee