Batterij Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus mogelijk groter dan gedacht

Uit Zuid-Korea komen berichten dat de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus mogelijk over een grotere batterij zullen beschikken dan eerder gedacht.

galaxy-s8-concept-1024x573 Batterij Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus mogelijk groter dan gedacht

Vorige week zagen we een flinke sloot geruchten over zowel de Galaxy S8 als zijn grote broer, de Galaxy S8 Plus voorbij komen. Er was toen sprake van, dat de toestellen een accucapaciteit zouden hebben van respectievelijk 3000 en 3500 mAh. Daarmee zou de S8 over  niet meer energie beschikken dan zijn voorganger, en de S8 Plus zelfs over minder dan de S7 Edge.

Nieuwe berichten uit Samsung’s thuisland noemen expliciet andere capaciteiten voor batterijen waarvan vermoed wordt deze bestemd zijn voor de beide Galaxy S8 modellen, namelijk 3250 mAh en 3750 mAh.

Meer is natuurlijk altijd beter, maar ook nu gaat het hier om geruchten waarvan pas eind maart moet blijken of ze correct zijn. En zelfs al zijn ze nú correct, tot de lancering van de Galaxy S8 (Plus) kan ook Samsung zelf nog vanalles veranderen aan de uiteindelijk toestelversies.

Hoe het ook allemaal moge zijn: als je straks van ons een mailtje wilt krijgen wanneer de S8 in Nederland arriveert, dan kun je je inschrijven voor onze notificatieservice:

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee