Officiële Nougat update Galaxy S7 (Edge) brengt straks direct Android 7.1.1

Als straks de officiële update naar Android Nougat begint met de uitrol, zal deze de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge direct naar versie 7.1.1 van het besturingssysteem brengen.

galaxy-s7-edge-nougat-update-android-7-1-1-versie Officiële Nougat update Galaxy S7 (Edge) brengt straks direct Android 7.1.1

Op dit moment loopt het beta-test programma voor Android Nougat op de Galaxy S7 en S7 Edge. De firmware die daarin getest wordt is gebaseerd Android versie 7.0. Uit feedback die Samsung aan een van de deelnemers aan het programma is gestuurd blijkt dat de uiteindelijke update direct Android 7.1.1 met zich mee zal brengen. Een screenshot hiervan, geplaatst op het XDA forum, laat dit zien.

Deelnemers aan het beta-programma krijgen op hun Galaxy S7 (Edge) een speciale Samsung Members app, waarmee feedback over de ervaringen met de nieuwe software kan worden gegeven. Vaak reageert Samsung hier direct op, zoals in dit geval. De suggestie dat de Nougat update direct Android 7.1.1 wordt beantwoord met de bevestiging dat dit inderdaad zal gebeuren.

Met het beta-programma nog in volle gang, lijkt de kans niet zo groot dat de offiële Nougat update voor de Galaxy S7 (Edge) nog dit jaar van start gaat. Eerder al kon je een blik werpen op alle vernieuwingen in onze preview van de Galaxy S7 Edge met Android Nougat.

(Dank voor de tip, Henk!)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

Praat mee