Leuk: CyanogenMod brengt Android 7.1 Nougat naar de Galaxy S3

De Galaxy S3 is, in al zijn kunststofferigheid, stiekem toch wel één van Samsung’s iconische smartphones. En nu draait ‘ie, met een beetje doe-het-zelven, op Android 7.1.

galaxy-s3-android-nougat-cyanogenmod Leuk: CyanogenMod brengt Android 7.1 Nougat naar de Galaxy S3

Wie bekend is met de CyanogenMod ROM’s, weet dat de Galaxy S3 altijd erg goed wordt bijgehouden – ook nu nog. En zoals AndroidPolice opmerkt zijn nu ook de eerste Nightlies – ‘beta versies’ – beschikbaar van versie 14.1 van deze ROM, gebaseerd op Android 7.1.

De Galaxy S3 kreeg de laatste firmware update door Samsung zelf eind 2014. Sindsdien zagen we hoe je ‘m met een CyanogenMod ROM kon laten draaien op Android Lollipop, én op Android Marshmallow. En nu arriveert dus ook Android Nougat.

Zoals altijd wijzen we je erop dat het installeren van een custom ROM alleen aan te raden is als je weet wat je doet. De CyanogenMod ROM’s zijn qua functionaliteit niet 100% hetzelfde als Samsung’s eigen software. Mocht je toch interesse hebben, dan vind je alle benodigdheden voor het installeren van de CM 14.1 ROM bij CyanogenMod zelf HIER.

Een beknopte Engelstalige video-preview van Nougat op de Galaxy S3 vind je hieronder:

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee