Herziene handleiding Galaxy S7 (Edge) met Android Nougat duikt op

De herziene handleiding voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge met Android Nougat duikt nu op Samsung’s servers op.

handleiding-galaxy-s7-edge-android-nougat-manual-1024x704 Herziene handleiding Galaxy S7 (Edge) met Android Nougat duikt op

Één betrouwbaar teken dat een update er bijna aan komt, is de publicatie van een vernieuwde handleiding voor het betreffende toestel. De nu opgedoken handleiding voor de Galaxy S7 en S7 Edge draaiend op Android 7.0 Nougat (of 7.1.1?) is een teken dat de update niet al te lang meer op zich zal laten wachten.

Voor de Galaxy S7 Edge SM-G935F is het document onder meer beschikbaar in het Nederlands (PDF), Engels (PDF) en Duits (PDF). Voor de edge-loze Galaxy S7 SM-G930F vonden we ‘m tot nu toe alleen in het Engels (PDF), al zullen andere talen ongetwijfeld de komende uren/dagen ook opduiken.

Eerder al bekeken we alle vernieuwingen in Nougat op de Galaxy S7. De handleiding herbergt dus weinig verrassingen meer. Zo ontbreekt bijvoorbeeld de Veilige Map (Secure Folder) feature, die – zoals beloofd –  vermoedelijk dus pas later beschikbaar zal zijn voor de toestellen.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee