Gear VR tip: update de Samsung Internet for Gear VR browser

Voor de Gear VR is een flink vernieuwde versie van Samsung’s browser beschikbaar, die ondermeer ondersteuning brengt voor WebVR 1.0.

samsung-gear-vr-tip-browser-update-internet-8 Gear VR tip: update de Samsung Internet for Gear VR browser

Nu op je Gear VR: browsen met een uitzicht

Pakweg een jaar na de release van de eerste versie van de Samsung Internet for Gear VR browser, volgt een fikse update. Naast de mogelijkheid custom achtergrondafbeeldingen in te stellen, brengt de update ondersteuning voor WebVR 1.0 – een experimentele Javascript API, waarmee het mogelijk is om VR-content op een website direct weer te geven.

Daarnaast brengt de vernieuwde Internet for Gear VR browser de optie om op je Galaxy telefoon aanwezige content – foto’s, video’s – direct te bekijken in volle 3D-glorie. Ook content op USB-opslag, verbonden via een USB-OTG adapter, kan direct bekeken worden. Ook online bekeken 360 graden video- en fotomateriaal wordt in een apart overzicht getoond.

Je kunt de update – als hij niet automatisch uitgevoerd wordt – downloaden en installeren in de Oculus app op de Galaxy telefoon die je gebruikt voor je Gear VR. Zoek de app in je Library, tik op de opties, en selecteer update.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee