‘Galaxy S8 krijgt stereo speakers, 5,7 en 6,2 inch versies komen inderdaad’

De aankomende Samsung Galaxy S8 krijgt mogelijk – voor het eerst in de Galaxy serie – stereo luidsprekers. Tevens zou bevestigd zijn dat de twee toestelversies schermen hebben van 5,7 en 6,2 inch.

galaxy-s8-concept-1024x573 'Galaxy S8 krijgt stereo speakers, 5,7 en 6,2 inch versies komen inderdaad'

Galaxy S8 concept: groot scherm, minimale bezels

Na Samsung’s recente overname van Harman gonst het van geruchten over Galaxys met indrukwekkende audiokwaliteiten. En hoewel de consensus is dat dit pas in 2018 gaat gebeuren, zou de Galaxy S8 ook niet geheel gespeend zijn van verbeteringen op dit vlak. Althans, dat beweren onbevestigde berichten van FoneArena.

De S8 modellen krijgen stereo luidsprekers, voor een betere geluidsbeleving zonder koptelefoon. Of dit het eerste resultaat is van de overname van Harman, of een ontwikkeling die Samsung sowieso in de planning had, is op dit moment niet duidelijk.

Verder zouden insiders eerdere berichten bevestigd hebben dat de ‘gewone’ Galaxy S8 inderdaad een 5,7 inch scherm heeft, terwijl de Galaxy S8 Plus een schermdiagonaal krijgt van maarliefst 6,2 inch. Dit klinkt overdreven groot, maar het schijnt dat de toestellen niet groter zijn dan de huidige topmodellen. Het scherm beslaat de gehele voorzijde van de telefoons, waarbij de randen minimaal blijven.

Zo. En dan volgt nu de gebruikelijke disclaimer bij dit soort onbevestigbare geruchten: korrel zout? Ja!

Wil je ook een bericht van ons ontvangen zodra de Galaxy S8 in Nederland arriveert? Schrijf je dan in voor onze email notificatie:

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee