Android Nougat beta programma Galaxy S7 (Edge) stopt vandaag, officiële update in januari

Nog net voor het einde van het jaar komt er ook een einde aan de beta-test van Android 7.0 Nougat op de Galaxy S7 en Galaxy s7 Edge. De uitrol van de officiële update volgt in januari.

samsung-galaxy-s7-nougat-beta-test-einde-576x1024 Android Nougat beta programma Galaxy S7 (Edge) stopt vandaag, officiële update in januari

Iedereen die met zijn of haar Galaxy S7 (Edge) deelneemt aan de betatest voor Android 7.0 Nougat krijgt op dit moment de melding dat dit programma om 0:00 ’s nachts op 30 december stopt. Er volgen geen beta-updates meer – de volgende grote update voor de S7 en S7 Edge is de officiële update die uitgerold zal worden naar alle toestellen.

Wij trokken een tijdje terug al de stoute schoenen aan, en bekeken Android Nougat op onze Galaxy S7 Edge. De beta-test was gebaseerd op Android 7.0. Recente berichten wekten de indruk dat de uiteindelijke update de Galaxy S7 (Edge) straks direct naar Android versie 7.1.1 tilt, maar wat ons betreft is dat niet erg zeker.

Zonder al te veel poespas meldt Samsung verder nog dat het haar best zal doen de officiële Nougat update in januari – zo snel mogelijk – zal uitrollen. Daarbij moeten we dan natuurlijk in het achterhoofd houden dat de wereld groot is, en er nog enige tijd kan gaan zitten tussen de start van dit proces, en het moment dat de update ook op de Nederlandse Galaxy S7 en S7 Edge beschikbaar zal zijn.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee