December security patch voor de Galaxy S5 (update: unbranded)

Voor de Galaxy S5 gaat nu ook het rondje met december security updates van start. Als eerste aan de beurt: Vodafone’s branded toestelvariant. Update: ook voor de unbranded S5 staat nu deze update klaar.

galaxy-s5-december-security-patch-xxs1cpl7 December security patch voor de Galaxy S5 (update: unbranded)

Gisteren zagen we al hoe de december security patch op de Galaxy S5 Plus (SM-G901F) arriveerde, en vanaf vandaag komt dus ook de Plus-loze Galaxy S5 – SM-G900F – aan de beurt. Althans, op de toestelversie zoals deze rechtstreeks door Vodafone werd verkocht, én inmiddels ook voor de unbranded – niet direct bij een provider gekocht – toestelvariant.

Voor de unbranded Galaxy S5 staat een update klaar met firmwareversie XXS1CPL7 – Vodafone: XXS1CPLV – die als Android-patchdatum 1 december meekreeg. Deze december patch bevat 81 fixes die Google deze maand uitbracht voor het Android besturingssysteem, en 15 uit Samsung’s eigen keuken.

Wanneer deze patch naar T-Mobile’s toestelversie komt is niet bekend. Wij houden je, zoals altijd, op de hoogte.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. Sjippehoed zegt

  Wat is dit voor iets vreemds. Ik heb een Galaxy S6 en zit nog op de patch van oktober. Waarom heeft een ouder toestel een nieuwere update?

  • Rick zegt

   das een hele goeie, zelf heb ik op mijn S5neo ook al maanden niets ontvangen. zal Samsung eens via FB een PM sturen met deze vraag, wellicht kun jij dit ook doen? om ze zo wat meer druk te geven.

   • Remco zegt

    Heb ik al gedaan via facebook en ze zeggen dat hun daar zelf weinig invloed op hebben, en dit aan de provider ligt? Onzin dus
    En ze zeiden dat hij op dit moment gewoon veilig is met de laatste beveiligingsupdates.
    Maar waarom zijn alle andere modellen dan niet veilig, aangezien die wel gewoon geüpdatet worden?
    Hoop dat jij nog iets hoort.

    • Rick zegt

     ik heb zo net de vraag via PM en openbaar post gesteld, de mijne heeft sinds mei 2016 al geen nieuwe beveiligingspatch mogen ontvangen, dat kan niet goed…

     wordt vervolgd…..

     • Michel zegt

      Het is inderdaad al even geleden dat de S5 Neo voor het laatste een dergelijke patch kreeg. Wanneer de volgende komt, is helaas niet bekend, tot het daadwerkelijk zover is…

Praat mee