December security patch beschikbaar voor de Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy S5 Plus

De update met de december security patch is vanaf nu beschikbaar op de Galaxy S6 Edge Plus, en de Galaxy S5 Plus – in beide gevallen op de unbranded toestelversies.

galaxy-s6-edge-plus-december-security-patch-g928fxxs3bpl6 December security patch beschikbaar voor de Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy S5 Plus

Op de Galaxy S6 Edge Plus kun je vanaf nu firmwareversie XXS3BPL6 downloaden. De kleine, 24 MB grote update brengt geen veranderingen, op de nieuwe security patches van de maand december na, zoals te zien in het Software-info scherm.

Voor de Galaxy S5 Plus staat firmwareversie XXS1CPL3 klaar, die in feite exact dezelfde wijzigingen – de nieuwste security patches, dus – naar dat toestel brengt. Ook voor de S5 Plus is de update op dit moment al beschikbaar op de unbranded, dus niet direct bij een provider gekochte, toestelvariant.

Wanneer nieuwe security patches naar de branded S6 Edge Plus en S5 Plus komen is zoals gebruikelijk nog niet bekend. Wij gaan er vanuit dat dit in de komende dagen, danwel weken zal gebeuren.

(Dank voor alle meldingen, o.a. Roy, Kees)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. Thomas zegt

  Moet zeggen dat samsung de security-updates nu netjes geregeld heeft tenminste voor de s5+ Krijg de afgelopen maanden netjes elke keer de update tegen het einde van de maand op men telefoon.

 2. Marco Zwetsloot zegt

  Het is angstvallig stil rond de november security update voor de Samsung Galaxy S6. Het lijkt erop dat deze overgeslagen gaat worden en dat er direct de december security update beschikbaar komt. Ik kan geen andere reden bedenken waarom het er nog niet is.
  Dat zou jammer zijn want inderdaad zoals Thomas zegt ging het juist prima met de maandelijkse updates.

  Of weet er iemand iets meer ?

  • Michel zegt

   Meer weet ik niet 🙂 Maar inderdaad, de volgende update wordt niet die van november, maar van december, of zelfs januari – dat durf ik wel te stellen.

Praat mee