Nu dan eindelijk echt: betaalde thema’s in the Nederlandse Theme Store

Wie in Nederland betaalde thema’s op zijn of haar Galaxy telefoon wil installeren kan dat vanaf nu doen zonder kunst- en vliegwerk.

samsung-theme-store-betaalde-themas-nederland Nu dan eindelijk echt: betaalde thema's in the Nederlandse Theme Store

Ook vanaf Nederlandse Galaxy smartphones heb je vanaf nu direct toegang tot alle premium – lees: betaalde, niet-gratis – thema’s. Daarmee is het aantal beschikbare thema’s op één klap flink toegenomen, en schiet ook de gemiddelde kwaliteit van het aanbod aardig omhoog. Tenslotte zijn gratis thema’s niet altijd de mooiste (hoewel er ook aardig wat zooi tussen de betaalde thema’s ze vinden is).

Om betaalde thema’s te kunnen aanschaffen, dien je een betaalmethode toe te voegen aan je Samsung account. Dit kan een creditcard zijn, maar ook PayPal is een goede optie.

Het toevoegen van het betaalde gedeelte van de Theme Store is een mooi opstapje naar de totaal vernieuwde versie daarvan die met de update naar Android Nougat komt, en waar je ook achtergronden en iconen kunt downloaden danwel kopen. Dit zagen we onlangs al in onze Galaxy S7 met Android Nougat preview.

(Dank, Henk!)

Galaxy deal tips

Praat mee