Zo ziet de Samsung Gear S3 er van binnen (en buiten) uit

Dat we hier fan zijn van ‘exploded views‘ is ondertussen geen geheim meer, dus ook dit keer weer een kersverse ontleding van de gloednieuwe Gear S3 smartwatch van Samsung.

De nieuwe smartwatch van Koreaanse bodem zit boordevol met de laatste features en snufjes die je je maar kunt bedenken zoals NFC, Bluetooth, Wi-Fi, een barometer, hartslagmeter, trilmotortje en zelfs een luidsprekertje en microfoon!

Verder dient de draaibare metalen ring aan de buitenkant van de Gear S3 samen met het touch scherm (van niemand minder dan Gorilla Glass!) als bediening van het apparaatje.

Hoe dat allemaal past in een piepklein horloge? Nou zo dus:

samsung-gear-s3-components-teardown-02 Zo ziet de Samsung Gear S3 er van binnen (en buiten) uit

Beschikbaarheid…

Voor de geïnteresseerden onder ons, de Gear S3 is ondertussen te koop in Zuid-Korea, Amerika en Engeland maar helaas nog niet (direct) in Nederland.

De oude Nederlandse release datum van 4 november is dus duidelijk niet gehaald, maar bij webshops zoals Coolblue is de Gear S3 wel al te pre-orderen, met een verwachte leverdatum van 3 december. (?)

Wat betreft de prijzen, voor zowel de Classic als de Frontier variant betaalt men momenteel €399,-. Het verschil tussen de twee zit ‘m voornamelijk in het bandje wat bij de Classic gemaakt is van leder en bij de Frontier van siliconen.

via | bron

Galaxy deal tips

Praat mee