Video laat Samsung Pay werkend zien op Gear S3 met een LG V20

Afgelopen week werd bekend dat Samsung een broodnodige update live zou gooien die ervoor moet zorgen dat Samsung Pay voor de Gear S3 – wat al een tijd beschikbaar is op de smartwatch, maar helaas nog niet in NL – ook werkt met niet-Samsung-toestellen.

Inmiddels is de update live in de landen waar de Gear S3 al te koop is en is er zelfs een filmpje opgedoken waarin we Samsung Pay werkend te zien krijgen gepaard met een LG V20 smartphone in plaats van een Samsung Galaxy toestel.

De Gear S3 zal hoogstwaarschijnlijk over een kleine twee weken in de Nederlandse winkels liggen. Wanneer Samsung Pay precies in ons land wordt uitgerold is helaas nog niet bekend, maar gezien de bovengenoemde update nu al live is in andere landen gokken we dat – zodra Samsung Pay in NL beschikbaar is – toekomstige Gear S3 eigenaren direct ook met niet-Samsung-toestellen kunnen betalen met hun smartwatch.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee