‘Samsung werkt aan Android 7.0 Nougat voor de Galaxy Tab S2 (en Note 5)’

Achter de schermen is het werk van start gegaan om de Android 7.0 Nougat update naar de Galaxy Tab S2 te brengen.

samsung-galaxy-tab-s2-1 'Samsung werkt aan Android 7.0 Nougat voor de Galaxy Tab S2 (en Note 5)'

Langzaam maar zeker komen we meer te weten over Samsung’s updateplannen. In ons overzicht met welke Galaxy de update naar Android Nougat zal krijgen, en wanneer, schreven we eerder al dat de Galaxy Tab S2 modellen ook in aanmerking komen voor de update. Dit wordt nu bevestigd.

De mensen van Sammobile zijn te weten gekomen dat het werk aan de update voor de Galaxy Tab S2 nu inderdaad echt van start is. Daarmee voegt dit apparaat zich in het rijtje ‘Galaxys waarvoor de updat in ontwikkeling is’, achter de Galaxy S7, Galaxy S6, en – zo bleek ook – voor die andere Note-die-nooit-hier-uit-kwam, de Galaxy Note 5.

Uiteraard zal het nog wel even duren voor Nougat daadwerkelijk op de Tab S2 arriveert – voor nu houden wij een voorzichtige prognose op ‘ergens in de eerste helft van 2017′. Maar iedereen met een van Samsung’s meest recente high end tablets weet nu in ieder geval zeker dát de update eraan komt.

Galaxy deal tips

Reacties

    • Michel zegt

      Heb even gecheckt. Er circuleren elders ter wereld wel nieuwere softwareversies, dus die zullen vroeg of laat ook wel in Nederland belanden. Maar wanneer dat moet gebeuren weet alleen Samsung…

Praat mee