‘Samsung start Galaxy S8 tests in januari’

Volgens bronnen bij Samsung’s leveranciers zou het bedrijf in januari beginnen met het testen van de Galaxy S8.

galaxy-s8-concept-2 'Samsung start Galaxy S8 tests in januari'

Galaxy S8 concept ontwerp (afb.: Steel Drake)

Volgens bronnen in Zuid Korea, bij Samsung’s leveranciers om precies te zijn, zouden interne tests van de Galaxy S8 in januari moeten beginnen. Deze leveranciers zijn gevraagd om dan de eerste batches te leveren van de benodigde onderdelen van dat toestel. Vanaf februari zou de massaproductie dan op gang moeten gaan komen.

Voor de goede orde: het gaat hier natuurlijk om de definitieve hardwareversie van de Galaxy S8 – en waarschijnlijk de Galaxy S8 Plus. Verschillende prototypes met allerhande hardwareconfiguraties worden uiteraard al veel langer getest.

Tot voor kort was de verwachting dat Samsung de Galaxy S8 in februari zal onthullen, om ze vervolgens al in maart op de markt te brengen. Recent bleek dit schema mogelijk toch wat optimistisch, waardoor de kans groot lijkt dat de telefoon in maart wordt gelanceerd en in april in de winkels ligt.

Of dit laatste wordt bevestigd door al het bovenstaande, of niet, valt moeilijk te  beoordelen. Echter, uiteindelijk maakt het allemaal ook niet uit, zolang Samsung maar de tijd neemt om een foutloze Galaxy S8 uit te brengen. Na de gecancelde Galaxy Note 7 kan het bedrijf zich natuurlijk geen verdere blunders veroorloven, maar dat spreekt geheel voor zich.

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee