Samsung laat in officiële statement nogmaals weten dat de Galaxy S7 (edge) accu’s echt veilig zijn

galaxy-s7-edge-tip-always-on-display-mp3 Samsung laat in officiële statement nogmaals weten dat de Galaxy S7 (edge) accu's echt veilig zijn

Niet lang na het hele Note 7 accu-fiasco kwamen – geheel begrijpelijk – menig S7 eigenaren met de vraag of dat hun accu’s ook onveilig waren.

Samsung heeft destijds al vrij snel laten weten dat er met de accu’s van zowel de S7 als de S7 Edge niks aan de hand was, en ook nu nog proberen de Koreanen haar gebruikers wederom gerust te stellen.

In een nieuw persbericht laat Samsung (nogmaals) weten dat de accu’s van de Galaxy S7 en S7 Edge compleet veilig zijn en dat het bedrijf volledig achter de kwaliteit staat van haar laatste vlaggenschepen.

In de statement wordt verteld dat er tot op heden geen ‘interne accu problemen’ zijn geconstateerd in de 10 miljoen S7 toestellen die momenteel in Amerika over de toonbank zijn gegaan.

Statement on the Galaxy S7 Family:

Samsung stands behind the quality and safety of the Galaxy S7 family. There have been no confirmed cases of internal battery failures with these devices among the more than 10 million devices being used by consumers in the United States

Wel wordt er kort aandacht besteed aan een aantal gevallen waarin S7 Edge toestellen vlam hebben gevat, maar al deze gevallen kwamen volgens Samsung door ‘ernstige schade’ aan de buitenkant van het toestel. Ofwel, iemand heeft er met een hamer op geslagen o.i.d. 😉

Hoe dan ook, wel fijn – en misschien ook wel nodig – dat Samsung na al deze tijd nog steeds haar klanten wil geruststellen die zijn geschrokken van de Note 7 accu’s met regelmatige updates over de veiligheid van haar andere toestellen.

(via)

Praat mee