Samsung Gear S3 is er bijna, komt ook als Gear S3 BALR editie

Iets later dan verwacht, is de officiële release van Samsung’s nieuwe Gear S3 horloge nu dan toch op handen. Bonus: er komt ook een Gear S3 BALR editie.

samsung-gear-s3-balr-editie Samsung Gear S3 is er bijna, komt ook als Gear S3 BALR editie

Eind augustus was de aankondiging van de Gear S3 in zijn Classic en Frontier uitvoeringen, en vrij snel daarna dook het bericht op dat deze vanaf november te koop zouden zijn. Dat bleek inmiddels toch wat vooorbarig, maar nu is het dan echt zo ver: vanaf 2 december wordt Samsung’s nieuwe smartwatch eindelijk echt geleverd in Nederland.

Gear S3 BALR

En wie een Gear S3 kopen wil heeft straks de keuze uit niet twee, maar drie modellen. Net als vorig jaar bij de Gear S2, komt er ook van de S3 een speciale BALR editie. Deze moet € 499,- gaan kosten, inclusief de speciale lederen BALR horlogeband, en een BALR braided bracelet ter waarde van € 125,-.

Verder heeft de S3 BALR natuurlijk gewoon dezelfde eigenschappen die we al kennen van de S3 Classic en S3 Frontier: een behuizing die tegen behoorlijk wat water kan, en die stofdicht is, een rond AMOLED scherm, en de bekende bediening door middel van de draairing om het display.

Release, kopen

Vanaf 2 december aanstaande ligt de Gear S3 dus echt in de Nederlandse winkels. Je kunt er nu uiteraard al eentje bestellen vanaf € 399,- – de duurdere BALR editie hebben we nog niet bij CoolBlue gespot.

Samsung
Coolblue
MediaMarkt
Bol.com
gcbutton Samsung Gear S3 is er bijna, komt ook als Gear S3 BALR editiegcbutton Samsung Gear S3 is er bijna, komt ook als Gear S3 BALR editiegcbutton Samsung Gear S3 is er bijna, komt ook als Gear S3 BALR editiegcbutton Samsung Gear S3 is er bijna, komt ook als Gear S3 BALR editie
Gear S3
€ 379,-
Gear S3
v.a. € 349,-
Gear S3
v.a. € 333,-
Gear S3
€ 333,-

Galaxy deal tips

Praat mee