Merknaamregistratie verraadt komst Galaxy Xcover 4

Uit de aanvraag voor een merknaamregistratie valt af te leiden dat Samsung binnenkort de Galaxy Xcover 4 wil lanceren.

samsung-galaxy-xcover-4-tm-1024x97 Merknaamregistratie verraadt komst Galaxy Xcover 4

Ondanks het feit dat Samsung steeds meer Galaxy smartphones waterbestendig maakt – de Galaxy S7 is het, en de aankomende Galaxy A5 (2017) is het heel misschien ook – blijft er plaats in de line-up voor een echt robuust model. Daarom, vermoedelijk, blijft de Xcover serie nog wel even bestaan. Een bij de European Union Intellectual Property Office ingediende aanvraag (PDF) voor bescherming van de merknaam ‘Xcover 4’ bevestigt dit. Het is tevens het eerste echt teken van leven van deze telefoon – verdere details ontbreken op dit moment dus nog volledig.

De Xcover 3 werd inmiddels alweer ruim anderhalf jaar geleden gelanceerd, een kleine update in de vorm van een ‘Value Edition‘ volgde eerder dit jaar. En vermoedelijk brengt 2017 dus – eindelijk? – een echte, vernieuwde variant van de robuuste telefoon die populair is bij iedereen die een toestel nodig dat écht tegen een stootje kan.

Galaxy deal tips

Praat mee