Meer november patches: Galaxy A3 (2016) en Galaxy S5 (update 1-12)

Vanaf nu staat er een nieuwe update klaar voor de unbranded Galaxy A3 (2016), en voor de Galaxy S5 – Vodafone’s branded toestelversie, om precies te zijn. Update 1-12: en daar is de november patch voor de unbranded S5.

galaxy-s5-november-security-patch-update Meer november patches: Galaxy A3 (2016) en Galaxy S5 (update 1-12)

Om maar met de laatste te beginnen: vrij recent kreeg de unbranded Galaxy S5 nog haar security patch voor de maand oktober. Vodafone’s toestelvariant streeft daar vanaf nu aan voorbij, met een update die de beveiligingspatch van november met zich meebrengt. Firmwareversie XXS1CPK3 (Vodafone: XXS1CPK1) toont in het Toestel-info scherm de datum 1 november onder het kopje Niv. Android-beveiligingspatch.

Vorige week kreeg de Galaxy A5 (2016) de nieuwste security patch, en nu volgt zijn kleinere broer – de Galaxy A3 (2016) – op de voet. Daar is het firmwareversie XXU2BPK2 die dezelfde patch van de maand november – op het toestel installeert. De patch brengt 60 kleine en grotere fixes van Google zelf naar het Android OS, én 14 verbeteringen uit Samsung’s eigen keuken.

(Dank voor de meldingen, Henk!)

Beste Galaxy A3 (2016) aanbiedingen per provider

Reacties

  1. Remco zegt

    Waarom krijgt de s5 neo geen beveiligingsupdates meer, die heeft nog steeds die van mei als laatste?
    Iemand die hier antwoord op heeft?

    • Michel zegt

      Een echt antwoord kan ik natuurlijk niet geven. Maar als ik een gokje mag wagen: de S5 Neo krijgt wel updates, maar slechts af en toe. Ik verwacht wel verdere beveiligingsupdates, maar weet niet wanneer de volgende uit Zuid-Korea aan komt rollen.

Praat mee