Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge met Android 7.0 Nougat krijgt Wi-Fi certificatie

Zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge hebben een vernieuwde Wi-Fi certificatie verkregen met de nieuwe, op de Android 7.0 Nougat update gebaseerde software.

galaxy-s7-wifi-cert-android-nougat-1024x578 Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge met Android 7.0 Nougat krijgt Wi-Fi certificatie

Dat de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge de update naar Android 7.0 Nougat – inclusief de Grace UX interface van de Galaxy Note 7 – krijgen staat al een tijdje vast. En in afwachting van de beta-test die ieder moment van start kan gaan in Engeland, duiken nu de nieuwe Wi-Fi certificaties op van de toestellen met de nieuwe software.

Bij de Wi-Fi Alliance zien we zowel de SM-G930 (PDF) als de SM-G935 (PDF) – de S7 en de S7 Edge, dus – in een groot aantal regionale toestelvarianten verschijnen. Uit de bijbehorende documentatie blijkt dat de geteste toestellen draaien op Android 7.0.

galaxy-s7-edge-wifi-cert-android-nougat-1024x579 Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge met Android 7.0 Nougat krijgt Wi-Fi certificatie

Normaal zouden we nu concluderen dat de Nougat update voor de Galaxy S7 dus in feite in de startblokken staat. Echter, we weten ook dat de officiële uitrol hier niet van start gaat zolang het beta-testprogramma nog niet is afgerond. Het wachten is nu dus eerst op start en einde daarvan, voordat we de Nougat update voor het grote publiek op de S7 en S7 Edge kunnen verwachten.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee