Galaxy S4 Mini krijgt security patch van september (althans, die van Vodafone)

Zijn grote broer kreeg onlangs nog een update met recente verbeteringen voor de beveiliging, en nu volgt ook de Galaxy S4 Mini. Een update brengt de security patches tot en met de maand september naar Vodafone’s branded toestelversie.

samsung-galaxy-s4-mini-vodafone-update Galaxy S4 Mini krijgt security patch van september (althans, die van Vodafone)

Een aantal weken geleden was het de Galaxy S4 die nog een setje nieuwe beveiligingspatches kreeg, en nu volgt een vergelijkbare update voor de Galaxy S4 Mini. Om precies te zijn: Vodafone’s branded variant van het toestel.

Deze krijgt een update met firmwareversie XXUCPI1, die de security patch van september naar het toestel brengt. De laatste voorgaande update dateerde van februari j.l. Het mag geen verrassing heten dat het Android besturingssysteem zelf verder met nummertje 4.4.2 ongewijzigd blijft.

Of en wanneer de andere toestelversie van de Galaxy S4 Mini deze update gaan krijgen is niet bekend. Heb jij deze update al op jouw S4 Mini geïnstalleerd? Deel hieronder jouw bevindingen met deze update!

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

 1. Tonnie zegt

  Na de laatste security uldate alleen maar problemen.

  ik heb een vodafone s4mini en volgens vodafone unbranded.
  De uodate die ik kreeg was
  punt 1 in het nederlands.
  punt 2 in het spaans.

  een paar dagen gewacht met updaten en toch maar gedaan.

  nu apps crashen, toestel loopt bij het minste geringste vast.
  camera maakt geen foto meer of loopt na 2 afbeldingen vast.
  mega traag en beeld blijft zwart en scherm reageert niet.

  geen verbetering maar verslechtering dus.

Praat mee