Dit is het nieuwe zwart van de Galaxy S7 (Edge)

Uit China komen de eerste foto’s van een Galaxy S7 Edge in een nieuw, glimmend zwart jasje – conform recente geruchten.

galaxy-s7-edge-glossy-black-1 Dit is het nieuwe zwart van de Galaxy S7 (Edge)

Gisteren kon je lezen dat Samsung van plan zou zijn om de Galaxy S7 in een nieuwe zwartvariant – Glossy Black – uit te brengen, speciaal voor iedereen die de bestaande zwarte uitvoering van het toestel niet glimmend genoeg vindt. Wie na het gerucht van gisteren riep ‘pics or it didn’t happen‘ zijn er nu – inderdaad – de pics.

In China zijn inmiddels de eerste plaatjes van een extra glimmende Galaxy S7 Edge opdoken. Vaststaat dat het hier inderdaad om de nieuwe zwartvariant gaat – de foto’s werden geplaatst door een lokale Samsung official.

Of deze Glossy Black Galaxy S7 (Edge) ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Wel komt hier in het eerste kwartaal van 2017 de koraalblauwe versie van de S7 Edge in de winkels te liggen.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee