Dit is de nieuwe interface van de Galaxy S7 (Edge) met Android 7.0 Nougat

Afbeeldingen uit Zuid-Korea tonen de vernieuwde interface van Android Nougat op de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

Hoewel het beta-programma van de Android 7.0 Nougat update voor de Galaxy S7 in Engeland nog niet gestart is, duiken vanuit Korea – waar de test al wel loopt – de eerste schermafbeeldingen op. Te zien is een flink vernieuwde interface die doet denken aan de Grace UX van de Galaxy Note 7.

De mensen van Sammobile kregen een setje afbeeldingen in handen, die duidelijk eerdere geruchten bevestigen dat de S7 (Edge) met de update naar Nougat ook een opgefriste interface krijgt. Hoewel niet exact hetzelfde als de TouchWiz versie die op de Note 7 te vinden was, zijn de overeenkomsten duidelijk.

De uitgebreide lijst met veranderingen en nieuwe features zal ongetwijfeld op korte termijn ook wel opduiken – en anders wachten we gewoon af tot een beta-test dichterbij huis van start gaat. Bij deze hebben we in ieder geval alvast een goede eerste indruk van wat ons – of: onze Galaxy S7 (Edge) – te wachten staat wanneer de update eind 2016, begin 2017 officieel van start gaat.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee