Bingo! Daar is de Galaxy A7 (2017) op visite bij de Bluetooth SIG

Na zijn kleinere broertjes heeft nu ook de aankomende Galaxy A7 (2017) – op weg naar de officiële release – de nodige certificaten opgehaald bij de Bluetooth SIG.

samsung-galaxy-a7-2017-bluetooth-sig Bingo! Daar is de Galaxy A7 (2017) op visite bij de Bluetooth SIG

De Galaxy A7 (2017), waarvan we eerder deze week al konden lezen dat hij mogelijk waterdicht is, is weer stapje dichter bij release na een bezoek aan de Bluetooth SIG. Zowel de Galaxy A3 (2017) als de Galaxy A5 (2017) gingen hem daar al voor, waardoor nu de gehele volgende generatie van de A serie op dit vlak klaar is voor verdere actie.

Zoals altijd komen we verder niet veel te weten over de Galaxy A7 (2017), maar veel details waren al bekend. Zo wisten we al dat het toestel een 5,5 inch full HD AMOLED scherm heeft, en vermoedelijk Samsung’s eigen Exynos 7880 processor meekrijgt. Zowel aan de voor- als achterkant vinden we straks een 16 megapixel camera.

Nog niet bekend is, of het toestel ook naar Europa danwel Nederland komt. De eerste generatie Galaxy A7 deed dit wel, maar de A7 (2016) arriveerde nooit in onze schappen. Maar waarschijnlijk weten voor eind december meer. Tenslotte is de verwachting dat Samsung alle nieuwe A modellen voor die tijd officieel zal onthullen.

Galaxy deal tips

Praat mee