Samsung start uitrol Android Marshmallow update Galaxy S5 Mini

In onder andere Rusland is de uitrol gestart van de langverwachte Android 6.0.1 Marshmallow update voor de Galaxy S5 Mini.

galaxy-s5-mini-android-marshmallow-update-gestart Samsung start uitrol Android Marshmallow update Galaxy S5 Mini

Marshmallow op de Russische Galaxy S5 Mini (afb.: via XDA)

Heel lang leek het erop dat de Galaxy S5 Mini geen update naar Android 6.0.1 meer zou gaan krijgen, tot wij een tijdje geleden dan toch konden bevestigen dat de update wel degelijk in de pijpleiding zit. Afgelopen weekend is het uitrolproces van de update dan ook werkelijk gestart – in onder meer Rusland kunnen gebruik(st)ers hun toestel nu updaten.

Met het begin van de uitrol van de update op de Russische Galaxy S5 Mini – modelcode SM-G800H – staat natuurlijk nog niet vast wanneer deze in Europa danwel Nederland beschikbaar zal zijn, op ‘onze’ toestelversie met modelcode SM-G800F.

Dat neemt niet weg dat het begin er in ieder geval nu echt is, en niemand meer hoeft te twijfelen of de ruim 800 MB grote update nu wel of niet komt.

(via)

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Reacties

Praat mee