Samsung lanceert Galaxy Grand Prime Plus a.k.a. J2 Prime – want, waarom niet?

Als een verrassend overblijfsel van Samsung’s oude telefoonportfolio ziet de Galaxy Grand Prime Plus het daglicht – in sommige landen ook Galaxy J2 Prime genaamd.

galaxy-grand-prime-plus-1 Samsung lanceert Galaxy Grand Prime Plus a.k.a. J2 Prime - want, waarom niet?

In Nederland is Samsung’s mid range segment vrij overzichtelijk: de Galaxy J en Galaxy A serie zijn respectievelijk goedkoop en iets minder goedkoop. Met de nieuwe Galaxy A3 (2017) en Galaxy A5 (2017) op komst, en mogelijk ook een Galaxy J3 (2017), lanceert Samsung in sommige landen en passant nog even een Galaxy Grand Prime Plus, die her en der ook Galaxy J2 Prime heet. Volgt je het nog?

Als het antwoord op deze vraag ‘nee’ is, wees dan gerust: dit toestel, met 5 inch LCD display, kunststof behuizing en 5 megapixel camera komt ongeveer overal ter wereld uit, behalve in West-Europa. Vooralsnog, althans.

Wij hebben de telefoon – met modelcode SM-G532 – in ieder geval alvast gespot in Rusland (als de Grand Prime Plus) en in Nieuw-Zeeland (als de J2 Prime). Ook in Zuid-Oost Azië, Afrika en Latijns Amerika zal hij in de schappen belanden.

Galaxy deal tips

Praat mee