Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition met 256GB SSD nu te koop (voorlopig alleen in Amerika)

Samsung heeft afgelopen weekend een gloednieuwe “Gold Edition” aangekondigd van de populaire Galaxy TabPro S tablet. Naast meer werkgeheugen en opslag zal het nieuwe toestel – zoals de naam al doet vermoeden – beschikbaar zijn in een fancy gouden kleur.

Samsung-Galaxy-TabPro-S-Gold-Edition-01-1024x981 Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition met 256GB SSD nu te koop (voorlopig alleen in Amerika)Samsung-Galaxy-TabPro-S-Gold-Edition-02-1024x746 Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition met 256GB SSD nu te koop (voorlopig alleen in Amerika)

Voor degene onder ons die nog in het duister tasten, de Galaxy TabPro S (Gold Edition) is een Windows 10 tablet/laptop hybride met een reeks aan meer dan degelijke specificaties voor een 12-inch tablet.

  • 12-inch display met 2160 x 1440 pixels
  • 2.2GHz Intel Core M3 processor
  • 8 GB RAM (4GB op standaard model)
  • 256 GB SSD opslag (128 GB op standaard model)
  • 5 megapixel camera’s aan zowel de voor als achterzijde

Wat connectiviteit betreft heeft de TabPro S natuurlijk de nieuwste dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.1, USB 3.1 type-A en een USB 3.1 type-C connector. De 5200 mAh batterij zou volgens Samsung overigens goed moeten zijn voor zo’n 10 uur aan accuduur.

De TabPro S Gold Edition wordt meegeleverd met een bijpassend keyboard met ingebouwde trackpad en is gemakkelijk onder twee verschillende hoeken te bevestigen aan de tablet.

Voor de complete set moet wel flink in de buidel worden getast, momenteel is de Gold Edition alleen in de Verenigde Staten te koop voor een prijs van 999 dollar (omgerekend 910 euro). Of en wanneer de Gold Edition van de TabPro S in Europa beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.

Galaxy deal tips

Praat mee