Galaxy S7 met Android Nougat (7.0) verschijnt op GFXBench

Het lijkt erop dat Samsung zo goed als klaar is met het werken aan de Android Nougat (7.0) update voor de Galaxy S7 en waarschijnlijk dus ook de S7 Edge. Op Sammobile konden we vanochtend namelijk zien dat er een GFXBenchmark is verschenen met een variant van de Galaxy S7 die draait op Android 7.0.

Screen-Shot-2016-10-04-at-08.47.04 Galaxy S7 met Android Nougat (7.0) verschijnt op GFXBench

Over het algemeen betekent een GFXBench dat het testen van nieuwe software – in dit geval dus een flinke Android update – zo goed als klaar is om live te gaan.

Twee weken terug begon Samsung al intern met het testen van Android 7.0 op de Galaxy S7 in Polen, hoofdkwartier van Samsung Europe. Met een beetje geluk krijgen in ieder geval alle gelukkige S7 eigenaren binnen nu en een paar weken dus een flinke update op hun telefoon. Of de S7 Edge dan ook tegelijk dezelfde update krijgen is nog niet bekend.

Voor iedereen die een opfrisser nodig heeft, Android 7.0 komt met een aantal leuke nieuwe features zoals het gebruiken van twee apps tegelijk, betere accu duur en nog veel meer:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. Marcel zegt

    Vanwege het hele Note7 debakel, verwacht ik eigenlijk ook Android Nougat heel snel. Eigenlijk eerder dan op de Note7.
    Terwijl de geruchten waren dat eerst de Note7 naar Nougat zouden gaan en daarna de S7 en S7 Edge. Dus ik ben er wel blij mee. Kijk altijd uit naar een grote update, so let’s bring it on!! 😀

Praat mee