Galaxy S7 (Edge) tip: update de software van het Always On Display (voor o.a. S View cover ondersteuning, muziekweergave)

Voor het Always On Display van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge is een software update beschikbaar met nieuwe vormgeving, muziekweergave, en ondersteuning voor de S View Cover.

galaxy-s7-edge-tip-always-on-display-mp3 Galaxy S7 (Edge) tip: update de software van het Always On Display (voor o.a. S View cover ondersteuning, muziekweergave)

Always On Display update op de Galaxy S7 (Edge): nieuwe klok, muziekweergave

Het Always On Display van de Galaxy S7 en S7 Edge is een leuke feature die helaas nog wat beperkt is in zijn functionaliteit. Een nieuwe update met versie 1.4.02 van de software ervan brengt daar enigszins – maar niet grootschalig – verandering in, nadat een eerdere update al een tijdsoptie toevoegde.

Als je op je Galaxy S7 (Edge) via Instellingen naar het Display menu gaat, en daar Always On Display kiest, kun je onder Info Always On Display de nieuwe versie – nummertje 1.4.02 – installeren. Deze brengt onder meer nieuwe weergaves voor de verschillende standen (klok, agenda), en de optie een eigen afbeelding toe te voegen.

galaxy-s7-always-on-display-update-afbeelding-1024x440 Galaxy S7 (Edge) tip: update de software van het Always On Display (voor o.a. S View cover ondersteuning, muziekweergave)

Tijdens het muziek luisteren wordt nu ook weergeven welk nummer er speelt, al valt er verder nog niets te bedienen. En voor gebruik(st)ers met een S View Cover om hun Galaxy S7 (Edge) brengt deze update nieuws. Het Always On Display werkt nu ook in combinatie met deze beschermhoes (dank, Henk).

galaxy-s7-edge-always-on-display-s-view-cover-compatible Galaxy S7 (Edge) tip: update de software van het Always On Display (voor o.a. S View cover ondersteuning, muziekweergave)

Zoals gezegd: het wachten is uiteindelijk toch op de update naar Android 7.0 Nougat, die als het goed is het Always On Display van de Galaxy Note 7 naar de Galaxy S7 brengt. Die toont meer notificaties (Whatsapp, etc.), informatie over de muziekspeler, en biedt meer mogelijkheden de weergave van dit alles naar eigen smaak aan te passen.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. Timo zegt

    Is er al de mogelijkheid om het AOD alleen aan te hebben wanneer de telefoon aan de lader is aangesloten? Dat zou ik graag willen hebben als functie

  2. Wil Coumans zegt

    Helaas gaat de ondersteuning voor de S View Cover niet verder dan een simpel klokje dat steeds in beeld blijft. Alle instellingen die je kunt maken bij AOD worden bij gebruik van de S View Cover niet getoond.

  3. Shirly zegt

    Ik heb klok met foto aangeklikt maar wordt niet weergeven waar kan dat aan liggen heb wel een thema? Wat kan ik doen zodat het wel weergeven word

Praat mee