Reminder: alleen dit weekend nog een gratis Gear VR bij de Galaxy S6 (Edge/Plus)

Ben je van plan een Galaxy S6, Galaxy S6 Edge of S6 Edge Plus te bestellen? Doe dit nog dit weekend – t/m 30 oktober – en je kunt er een gratis Gear VR bij krijgen. Check ook de actie voor een Galaxy S7 met gratis 128 GB geheugenkaart!

samsung-gear-vr-s6-edge-plus Reminder: alleen dit weekend nog een gratis Gear VR bij de Galaxy S6 (Edge/Plus)

Gear VR met Galaxy S6 Edge Plus

Als je de komende dagen – uiterlijk zondag a.s. – een telefoon uit Samsung’s Galaxy S6 serie aanschaft, kun je met de aankoopbon en streepjescode voor nop een Gear VR virtual reality headset aanvragen.

Je dient je dan voor deelname te registreren op Samsung’s actiepagina HIER – uiterlijk op 14 november. Daar staat ook wat je precies moet doen om voor de gratis Gear VR in aanmerking te komen: de aankoopbon en de streepjescode met het IMEI nummer en EAN code van jouw toestel uploaden via diezelfde pagina.

Let op: zoals altijd bij dit soort acties kun je alleen meedoen als je een officieel Nederlands toestel koopt. Vraag dit desgewenst na bij de winkel waar je ‘m aanschaft, als de winkel zelf niks vermeldt over deze actie.

De beste aanbiedingen voor de verschillende Galaxy S6 modellen vind je in onze prijsvergelijker:

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee