Update brengt september patch én Samsung Cloud naar de Galaxy Note 4 (update 4-10: unbranded Note 4 & Edge)

De Galaxy Note 4 is inmiddels bijna twee jaar op de Nederlandse markt. Desondanks krijgt het toestel binnenkort een geheel nieuwe feature, middels dezelfde update die ook de security patch van de september brengt. Update 4 oktober: vanaf nu is deze update beschikbaar op de Nederlandse Note 4 en Note Edge (branded én unbranded).

samsung-cloud-galaxy-note-4-september-patch-update Update brengt september patch én Samsung Cloud naar de Galaxy Note 4 (update 4-10: unbranded Note 4 & Edge)

Uiteindelijk beschikbaar in Nederland: firmwareversie XXU1DPI3

Met de augustus patch nog vers achter de kiezen, rolt in Duitsland alweer de volgende update uit voor de Galaxy Note 4. Deze brengt niet alleen de beveiligingspatch van de maand september, maar voegt nog een snufje toe aan het toestel: toegang tot Samsung Cloud – de clouddienst van de Zuid-Koreanen die geïntroduceerd werd met de Galaxy Note 7, en inmiddels ook op de Galaxy S7 arriveerdeUpdate: de update is nu dus ook in Nederland beschikbaar met firmwareversie XXU1DPI3 (Note Edge: XXS1DPI1).

Samsung Cloud biedt de gebruik(st)er 15GB gratis opslag voor foto’s, video’s, notities en allerhande instellingen. Het enige wat je nodig hebt om hiervan gebruik te maken is een Samsung account.

samsung-cloud-galaxy-note-4 Update brengt september patch én Samsung Cloud naar de Galaxy Note 4 (update 4-10: unbranded Note 4 & Edge)

Je vindt Samsung Cloud (straks) op je Galaxy Note 4 in de Instellingen onder het menu item Cloud. Tik op Gebruik Cloud om de dienst te activeren, en de nodige synchronisatieopties in te stellen.

De update is inmiddels beschikbaar op alle Nederlandse Note 4 varianten (unbranded en Vodafone en T-Mobile branded), evenals op de Galaxy Note Edge, waardoor deze Note generatie in één klap weer helemaal bij de tijd is op beveiligingsgebied.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. Gerard zegt

  Inmiddels dus dik in de problemen met die laatste update (N910FXXU1DPI3 / N910FPHN1DPI1 / N910FXXU1DPE2).
  Toestel is heel erg geworden, gevoeligehid van scherm slecht, toestel start op onverwachte momenten uit zichzelf weer op, accu is snel leeg. Op US sites gelezen dat dat daar ook gebeurt.

  En nu zou ik komende week Note 7 ophalen maar dat is dus ook onzeker als ik deze site goed volg.

  Goed geregeld door Samsung: oude toestel Note 4 verprutst en nieuwe Note 7 toch niet leverbaar.

 2. Marieke zegt

  Ik heb dezelfde problemen na de update als Gerard.
  Toestel start regelmatig vanzelf opnieuw op.
  Telefoon heb ik reboot gedaan, terug naar fabrieksinstellingen en nieuwe batterij gekocht.
  Mooi klote want zo wil je geen updates meer doen.
  Wat nu?

Praat mee