Vodafone’s Galaxy A5 uit 2015 krijgt update met augustus patch

Vodafone’s eerste generatie Galaxy A5 krijgt vanaf nu een update met de beveiligingspatches van de maand augustus.

galaxy-a5-android-6-marshmallow-update-nederland-preview Vodafone's Galaxy A5 uit 2015 krijgt update met augustus patch

De uitrol van Android Marshmallow op de Galaxy A5 uit 2015 hapert in ons land nog wat. Maar Vodafone’s branded toestelversie – die Marshmallow al achter de kiezen heeft – krijgt vandaag alvast de volgende update: de security patches van de maand augustus.

De update, waarvan de firmware versienummer XXS1CPH2 heeft, zorgt ervoor dat in het Toestel-info menu onder het kopje Niv. Android-beveiligingspatch de datum 1 augustus staat, inclusief alle bijbehorende verbeteringen op veiligheidsgebied.

Hoewel Vodafone’s versie van de Galaxy A5 de laatste tijd goed wordt bijgewerkt, blijft het wachten op de grote sprong naar Android Marshmallow voor de unbranded en T-Mobile branded toestelversies. De laatste hiervan kreeg zelfs al geruime tijd geen nieuwe security patches – de unbranded A5 variant kreeg enige tijd terug tenminste de patches tot en met de maand juli.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Reacties

  1. Renée zegt

    Sinds deze nieuwe update word mijn S7 toestel heel snel warm bij het geringste gebruik. Hierdoor gaat mijn batterij ontzettend snel leeg. Daar waar ik eerst makkelijk 1 a 2 dagen met het toestel kon doen, nu haalt hij soms 7 uren nog niet eens. Iemand anders hier ook last van?

Praat mee