Samsung’s ‘New Gear VR’ met USB type-C nu in Nederland verkrijgbaar

Tegelijk met de Galaxy Note 7 lanceerde Samsung een vernieuwde Gear VR mét USB type-C connector. Deze is nu verkrijgbaar in Nederland, voor dezelfde prijs als zijn voorganger.

samsung-nieuwe-gear-vr-kopen-usb-c Samsung's 'New Gear VR' met USB type-C nu in Nederland verkrijgbaar

In Samsung’s online shop in nu de nieuwe Gear VR – voor de gelegenheid New Gear VR gedoopt – te vinden. De vernieuwde versie van de virtual reality bril kost nog steeds € 99,99, en is inmiddels op voorraad.

De New Gear VR ziet er wat anders uit dan de eerste Consumer Edition van het apparaat, met zijn donkere jasje. Speciaal voor gebruik met de nieuwe Galaxy Note 7 heeft de headset een USB type-C connector. Echter, omdat deze verwisselbaar is met een microUSB aansluiting kun je ‘m ook gebruiken met andere toestellen zoals de Galaxy S7 en Galaxy S6.

En om het plaatje compleet te maken biedt de nieuwe Gear VR een grotere beeldhoek dan het vorige model – 110 graden nu, versus 96 graden voorheen – wat natuurlijk het reality deel van virtual reality ten goede komt.

De New Gear VR is nu HIER te vinden in Samsung’s online shop. Wij gaan ‘m binnenkort ook uitgebreid onderhanden nemen – onze ervaringen lees je dus binnenkort ook hier op GalaxyClub.nl.

(Dank, Henk!)

Galaxy deal tips

Praat mee