Bevestigd: Samsung Gear S3 is compatible met iPhone/iOS

Samsung’s gloednieuwe Gear S3 is straks te gebruiken samen met Apple’s iPhones, zo is nu definitief bevestigd.

gear-s3-classic-1 Bevestigd: Samsung Gear S3 is compatible met iPhone/iOS

Vorig jaar al, deden geruchten de ronde dat Samsung haar Gear horloges – de Gear S2, toen – compatible zou gaan maken met Apple’s iOS besturingssysteem en de daarop draaiende iPhones. Toch duurde het, voordat het testprogramma hiervoor echt op gang kwam. Dat programma richt zich op de Gear S2 en de Gear Fit 2, maar het liet zich raden dat ook de Gear S3 straks samen met een iPhone gebruikt kan worden.

Om enige vorm van twijfel weg te nemen, deed Sammobile navraag bij Samsung zelf, en kreeg definitief bevestiging dat de Gear S3 straks inderdaad compatible zal zijn met iOS. Wie de ronde smartwatch dus stiekem mooier vindt dan Apple’s eigen Watch, kan straks zonder blikken of blozen zijn of haar iPhone koppelen aan de nieuwe Gear.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Skipper1 zegt

    Is de Samsung Gear S3 nu al compatible met een iPhone 6? Ik hoor tegenstrijdige berichten. Ook zou Samsung de ios app nog niet hebben vrijgegeven. Wat kun je dan zonder die app en wanneer komt die in de App store?
    Galaxy Gear S3 is veel mooier dan de Apple watch.

    • Michel zegt

      De app wordt al een tijdje getest, maar is inderdaad nog niet officieel beschikbaar. Hopelijk gebeurt dit nu snel, maar… een concrete releasedatum is nog altijd niet bekend.

Praat mee