Android Marshmallow arriveert op de Nederlandse Galaxy A7 (uit 2015)

Op de Galaxy A7 (die uit 2015, ja) wordt momenteel in Nederland de update naar Android 6.0.1 Marshmallow uitgerold.

samsung-galaxy-a7 Android Marshmallow arriveert op de Nederlandse Galaxy A7 (uit 2015)

Heel wat Galaxy telefoons worden deze week voorzien van updates – maar waar het op andere toestellen alleen om security patches gaat, krijgt de Galaxy A7 de complete update naar Android Marshmallow voorgeschoteld.

Voor de Nederlandse A7 wordt op dit moment firmwareversie XXU2BPH4 uitgerold, die naast de nieuwe versie van het Android besturingssysteem ook de meest recente security patch – die van september – met zich meebrengt naar het toestel.

Het gaat hier uiteraard om een flinke update, dus zorgt dat je ‘m download via een WiFi verbinding, én dat jouw Galaxy A7 over voldoende vrije ruimte beschikt (3 GB moet genoeg zijn). Check eventueel ook onze tips ter voorbereiding van een grote update op jouw Galaxy.

Na installatie zul je merken dat de TouchWiz interface bijgeschaafd is, met onder meer nieuwe icoontjes, menu’s, vernieuwde standaard apps en een verbeterde weergave van notificaties. Uiteraard is ook de uitgebreide manier om permissies te beheren – welke dingen apps op jouw telefoon mogen doen – van de partij.

Geef de Galaxy A7 na installatie even de tijd om alles opnieuw te optimaliseren. Kort na een grote update is het normaal als er meer energie verbruikt wordt, maar dit moet na enige tijd – en een herstart – vanzelf weer normaliseren. Ook kunnen sommige bugs verholpen worden door het wissen van de cache van het toestel.

Heb jij deze update al op jouw A7 uitgevoerd? Deel hieronder jouw ervaringen!

Galaxy A7 deals per provider

Reacties

  • Arend zegt

   Die van mij bijna in tegendeel
   Na mijn update is zelfs al mijn muziek verwijderd plus
   Helft van al mijn foto’s
   ik vind dit de slechste update die ik ooit in mn leve zal hebben al zal ik jury wezen zal ik deze update afschaffen

 1. R. van Briemen zegt

  Heb een A7 uit oostenrijk en net ook de update gehad. Lijkt prima te werken en het klok+weer apje geeft nu ook weer een bewegend wolkendek animatie. Dit deed het bij lollipop niet meer.
  Tot nu toe loopt alles soepel. Prima update.

 2. Ali zegt

  Its too bad updates 6.0.1 .battery Power saving awfull . Where is move to SD card idnt see it . But away Samsung please fix a700h dous with update

Praat mee