Nieuwe S-Note app nu als beta beschikbaar in de Google Play Store

Iedereen die al een tijdje een Samsung toestel van de Galaxy familie heeft zal de S-Note app ondertussen wel kennen. Maar voor andere Android gebruikers heeft Samsung nu een gloednieuwe beta versie op de Google Play Store geplaatst!

De nieuwe update van de S Note app moet een flink aantal veranderingen met zich meebrengen zoals een nieuwe interface, nieuwe icoontjes en looks en hier en daar wat performance optimalisaties achter de schermen.

Samsung heeft ondertussen laten weten op zoek te zijn naar Beta Testers die deze eerste versie van de app willen uitproberen en comments willen geven op dingen als bugs, uiterlijk en prestaties.

Yep, zelfs Nederlandse Android gebruikers zijn welkom om de S Note beta app te testen. Hoe? Nou zo:

  1. Schrijf je in voor de Beta met je Google account
  2. Download de Beta App via de Google Play Store

LET OP!

Het betreft hier dus een beta applicatie, dat wil zeggen dat de ontwikkeling van de app nog in volle gang is en gebruikers van de S Note Beta app dus ongetwijfeld problemen zullen ondervinden!

Dat is ook precies de bedoeling van een beta programma, mensen die nieuwsgierig zijn kunnen de app nu alvast testen en wanneer ze ergens tegenaan lopen zoals het crashen van de app (wat ongetwijfeld regelmatig zal gebeuren) of functies die niet goed werken kan men dit melden aan Samsung.

Tja, gebruik op eigen risico dus 😉

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee