Mééér updates! Galaxy S3 Neo, Grand Neo Plus, Grand Prime, Grand Prime VE

Na de Galaxy S6, Galaxy S5 en Galaxy S5 Plus krijgen deze week ook nog de Galaxy S3 Neo, Grand Neo Plus en de Grand Prime en Grand Prime Value Edition een update met nieuwe security patches. We nemen ze beknopt door, voor wie het bijhoudt, en/of er eentje heeft.

update-security-patch-s3-neo-grand-prime-neo Mééér updates! Galaxy S3 Neo, Grand Neo Plus, Grand Prime, Grand Prime VE

Dezelfde geest die vorige week bij Samsung de kop op stak en een fikse beveiligingsupdate naar de drieëneenhalf jaar oude Galaxy S4 bracht, zorgt nu ook patches op de Galaxy S3 Neo, Grand Neo Plus, Grand Prime en Grand Prime VE.

De Galaxy S3 Neo (GT-I9301I) krijgt firmwareversie XCSAPG6, die de security patches tot en met juni bevat. De Grand Neo Plus (GT-I9060I) krijgt firmware XMS0APG1 met eveneens de juni patch aan boord.

De Grand Prime (SM-G530FZ) en Grand Prime VE (SM-G531F) krijgen respectievelijk firmwareversie XXS1BPH1 met de augustus patch, en firmware XXU1APG2 waarin juli de meeste recente security patch is.

Behalve de verbeterde beveiliging en een optimalisatie en bugfix hier en daar brengen de bovenstaande update geen grootschalige verbeteringen naar de toestellen, noch nieuwere versies van het Android besturingssysteem.

(o.a. via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Sandor zegt

    De S3 Neo heeft geen update gehad,
    die had al de patch van de maand juni.
    Me ma heeft namelijk de S3 Neo en bij haar staat laatste updates zijn geïnstalleerd.

  2. Ellen zegt

    Sinds de update van 29 september kan ik geen in-app aankopen meer doen. Iemand enig idee waarom niet en wat ik hier aan kan doen?

Praat mee