Galaxy S5 Plus krijgt nieuwe security patches – update 27-9: unbranded

De Galaxy S5 Plus SM-G901F krijgt vanaf nu een nieuwe update met recentere security patches – die van de maand augustus, om precies te zijn. Update 22-9: voor T-Mobile’s S5 Plus wordt nu zelfs de patch van september uitgerold. Update 27-9: ook de unbranded toestelversie krijgt nu onderstaande update.

samsung-galaxy-s5-4g-plus-vodafone-kpn Galaxy S5 Plus krijgt nieuwe security patches - update 27-9: unbranded

Het is, zoals wel vaker, de branded Galaxy S5 Plus van Vodafone die als eerste de nieuwe update voor de kiezen krijgt. Firmwareversie XXU1CPH5 (T-Mobile: XXS1CPH9, unbranded: XXU1CPI2) laat het toestel onverrassend bij Android 6.0.1, maar brengt wel recentere beveiligingspatches met zich mee.

Een blik op het Toestel-info scherm van Vodafone’s S5 Plus leert dat de patchdatum nu bijgewerkt is tot 1 augustus – die van T-Mobile, en de unbranded versie krijgen zelfs de patches van september, en zijn dus nu weer geheel bij de tijd.

Zoals gebruikelijk kunnen wij niet – herhaal: níet – voorspellen wanneer andere versies (unbranded) van de S5 Plus een vergelijkbare update krijgen. Met de update voor de unbranded S5 Plus zijn alle Nederlandse toestelversies voor nu weer bijgewerkt.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee